Protidrsne prevleke

Označevanje prometnih poti z antidrsno epoksidno prevleko:

S takšno prevleko označujemo predvsem površine za kolesarje in prometne površine na katerih skušamo zagotoviti čim večjo odpornost proti drsenju- strme rampe na uvozih izvozih garažnih hiš.

Površina antidrsne prevleke je hrapava in preprečuje zdrse, je odporna tudi proti naftnim derivatom in solem, ter tako nudi tudi trajno zaščito asfalta pred vplivi teh snovi in s tem podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Možno jo je nanesti  tudi na betonsko, kamnito ali kovinsko podlago le, da je take podlage potrebno predhodno dobro očistiti in namazati s posebnim pred premazom.

Hrapava rdeča epoksidna prevleka je izdelana iz okolju prijaznega materiala.

Izdelava prometnih poti je iz hrapave rdeče epoksidne prevleke , debeline 3-5 mm, na asfaltno podlago. Prevleka iz pigmentiranega epoksidnega veziva RAL približno 3020 in kremenovega peska (skupaj 2,00 kg/m2) in posipa iz rdečega kremenovega peska RAL približno 3020 (granulacije 0,7-1,2 mm, 3,00 kg/m2). Prevleka oziroma uporabljeni materiali ustrezajo zahtevam iz Tehničnih specifikacij za javne ceste TSC 02.410- Materiali za talne označbe na prometnih površinah.

Protidrsne prevlekeProtidrsne prevlekeProtidrsne prevlekeProtidrsne prevlekeProtidrsne prevlekeprotidrsne prevlekeprotidrsne prevleke